Welcome to the eleventh edition of the “A tavola con il Ranpussolo de Villaga” Food and Wine Festival. On January and February 2021, in the trattorias, restaurants and pizzerias of the Municipality of Villaga and surroundings you’ll be able taste the “King” of wild herbs, a typical and rare product of the area of the Berici Hills: the “Ranpussolo de Villaga” rampion bellflower. Just for the Festival period it will be use in several delicious recipes proposed by the local restaurateurs.
To follow the participating restaurant (reservation mandatory – just for lunch – small groups):
- Agriturismo “Belvedere”
Via Crocenera, 15 – Villaga (VI)
PER PRENOTAZIONI Tel. 0444 886546 – Cell. 348 0953780 - Trattoria Tipica “Valle Verde”
Via Fagnini, 11 -Pozzolo di Villaga (VI)
PER PRENOTAZIONI Tel. 0444 868242 - Trattoria “Gemma dei Berici” (alle Cave)
Via Costa, 20 – Pozzolo di Villaga (VI)
PER PRENOTAZIONI Tel. 0444 868332 - Bar-Pizzeria-Trattoria “all’Alpino”
Via Manzoni, 9 – Pozzolo di Villaga (VI)
PER PRENOTAZIONI Tel. 0444 868163 - Trattoria “Sabrina”
Via Verdi, 10 – Villaga (VI)
PER PRENOTAZIONI Tel. 0444 886030 – 328 8266375 - Ristorante “Ai Canonici”
Piazza Roma, 36 – Barbarano Vicentino (VI)
PER PRENOTAZIONI Tel. 334 9753997 - Bar Pizzeria “Cà Martina”
Via Croce, 18 – 36020 Zovencedo (VI)
PER PRENOTAZIONI Tel. 0444 893177 - Trattoria “Berica”
Via Manzoni, 88 – Pozzolo di Villaga (VI)
PER PRENOTAZIONI Tel. 0444 868391 - Osteria con cucina “Barbagianni”
Via Longhe, 6 – Toara di Villaga (VI)
PER PRENOTAZIONI Tel. 0444 888362
www.albarbagianni.it – info@albarbagianni.it